Share |

Nibe FIGHTER 1250 Maalämpöpumppu

Maalämmön avulla saat ilmaista lämpöenergiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Maalämmön avulla voit pienentää energiakulujasi jopa n. 80%.


pyyda_tarjous.png

Nibe Fighter 1250 MaalämpöpumppuUuden sukupolven lämpöpumppu kierroslukuohjatulla kompressorilla.

FIGHTER 1250 on uuden sukupolven maalämpöpumppu omakotitalojen lämmitykseen. Laite soveltuu kaikkiin matalalämpöisiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin joiden lämmöntarve on 4-16 kW:n alueella.

NIBE FIGHTER 1250 mukautuu talon tietyn hetkiseen lämmitystehon tarpeeseen kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta.

Tarpeen ollessa suuri kierroslukua suurennetaan. Silloin kun tarve on pieni kompressori käy matalilla kierroksilla. Samaa kapasiteetin säätelyä hyödynnetään lämpimän käyttöveden lämmityksessä. Invertteriohjauksen ansiosta tehon lisäystä sähkövastuksella ei tarvita ja näin ollen saavutetaan optimaalinen vuosilämpökerroin ja käyttökustannukset ovat pienet.

Suurehko maksimiteho maalämpöpumpussa NIBE FIGHTER 1250 mahdollistaa esimerkiksi omakotitalon laajennuksen tulevaisuudessa ilman että on laite vaihdettava. Tämä on kuitenkin otettava huomioon keruupiiriä mitoittaessa.

 

Kuinka paljon säästän?

Katso Niben esimerkki säästötaulukko ja laske paljonko voit säästää.

Sivulle pääset tästä!

 

Pumpun ominaisuuksia:

  • Soveltuu teholle 4-16 kW rakennuksen hetkellisestä lämpökuormasta riippuen.
  • Sisään rakennettu sähkövastus 8 kW kytkeytyy automaattisesti varalämmönlähteeksi jos jotain ennalta arvaamatonta sattuisi.
  • Optimaalinen ja varma käyttö säätötietokoneen ansiosta. Selkeä näyttö josta selviää kaikki olotilat, käyntiajat ja lämpötilat lämpöpumpussa.
  • Sisäänrakennettu kello mahdollistaa jaksollisen lisäkäyttöveden lämmityksen ja menolämpötilan ajoittaisen korotuksen tai pudotuksen.
  • Voidaan kytkeä sarjaan lämminvesivaraajan kanssa suuremman käyttöveden kapasiteetin saavuttamiseksi, esimerkiksi jos talossa on kylpyamme.
  • Kuumina kesäpäivinä voidaan rakennukseen tuottaa viilennystä puhallinkonvektorin avulla. Tällöin olisi kuitenkin suotavaa että keruupiiri on asennettu lämpökaivoon.
  • Laitteeseen voidaan liittää monia erilaisia lisävarusteita, esimerkiksi toinen shunttipiiri, allaslämmitysohjaus tai etäohjausmoduuli.
  • Asennettu tukevaan runkoon, joka on varustettu paksulla teräslevyillä ja tehokkaalla äänieristyksellä parasta käyttömukavuutta ajatellen.
  • Myös pohjavettä voidaan käyttää lämmönlähteenä. Tämä vaatii kuitenkin välissä olevan lämmönvaihtimen.

 

Pumpun tekniset tiedot ja muuta lisätietoa saat valmistajan sivulta!