Share |

NIBE F 1330 Maalämpöpumppu - Maalämpöpumppu kerrostaloon!

Maalämmön avulla saat ilmaista lämpöenergiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Maalämmön avulla voit pienentää energiakulujasi jopa n. 80%.


Nibe F1330 maalämpöpumppu kerrostaloihin ja suuriin kiinteistöihin!! pyyda_tarjous.png

Nibe F 1330 MaalämpöpumppuLämpöpumppulaitteisto, jonka lämmönlähteenä on maaperä, kallioperä, järvivesi tai pohjavesi.

NIBE F1330 on maalämpöpumppu suurten kiinteistöjen, kuten kerrostalojen sekä teollisuuskiinteistöjen lämmitykseen. Lämmönlähteenä voidaan käyttää muun muassa maaperää, kallioperää, järvivettä tai pohjavettä. NIBE F1330 on monipuolinen, korkeatasoisella automatiikalla varustettu tuote, joka voidaan asentaa erilaisten lämmitysjärjestelmien yhteyteen. NIBE F1330:ssa on myös valmius shunttiventtiilin sekä ulkoisen lämpökattilan (sähkö, öljy, pelletti tai kaasu) ohjaukseen. 

Eri tehovaihtoehtoja on neljä, 22, 30, 40 ja 60 kW.

NIBE F1330:n hyötysuhde on suuri, jolloin reilusti mitoitetun kylmäainepiirin ja kahden tehokkaan kompressorin avulla aikaansaadaan suuria säästöjä. Lämpökerroin (COP) on jopa 4,8 lämmönkeruuaineen sisään tulevan lämpötilan ollessa 0 °C ja lämpöjohtojen ulosmenevän lämpötilan ollessa 35 °C (ilman pumppuja). Laitteen kaksi kompressoria käynnistyvät yksitellen tarpeen mukaan ja antavat paremman tehosäädön, pidentävät käyttöaikoja, vähentävät kulutusta sekä parantavat luotettavuutta.

Käyttöveden lämmitys on priorisoitu toiminta ja se tehdään yleensä toisella kompressorilla vaihtoventtiilin kautta. Samanaikaisesti voidaan siten tuottaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä.

Kiertovesipumput sekä keruupiirin liitäntäletkut ovat sisäänrakennetut. NIBE F1330-60 mallissa keruupumppu asennetaan laitteen ulkopuolelle. Lämmönkeruu- ja lämpöjohtopiiri liitetään lämpöpumpun takaa. Keruupiirin taipuisat letkut ja kolme mudanerotinta sisältyvät toimitukseen.

NIBE F1330:n automatiikalla varmistetaan sen optimaalinen ja luotettava käyttö. Ohjauspaneelin 2-rivisestä nestekidenäytöstä saadaan selkeät tiedot laitteiston tilasta, käyttöajasta ja lämpöpumpun kaikista tärkeistä lämpötiloista. Siksi ulkopuoliset laitelämpömittarit eivät ole tarpeen. Nestekidenäytössä tiedot näkyvät hyvin selkeästi. NIBE F1330 on rakennettu vankan, vahvasta teräspellistä valmistetun runkorakenteen sisään ja äänieristetty tehokkaasti, mikä lisää mukavuutta. Etu- ja sivupellit ovat irrotettavissa asennuksen helpottamiseksi sekä mahdollisen huollon ajaksi.

Jos tehontarve on erittäin suuri, peräti 9 kpl NIBE F1330 voidaan yhdistää sarjaan.

Mukavaa viilennystä lämpimille kesäpäiville saadaan esimerkiksi puhallinkonvektoreista.

Kuinka paljon säästän?

Katso Niben esimerkki säästötaulukko ja laske paljonko voit säästää.

Sivulle pääset tästä!

 

 

Pumpun tekniset tiedot ja muuta lisätietoa saat valmistajan sivulta!