Share |

NIBE UKV puskurivaraaja

 

NIBE UKV puskurivaraajaNIBE UKV puskurivaraajaa suositellaan käytettäväksi pienen lämmitysvesitilavuuden järjestelmissä, kuten esim. patteri- ja malämmitystaloissa. NIBE UKV:n avulla pyyda_tarjous.pnglämmitysjärjestelmään voidaan myös tehdä tarvittaessa jatkuva kierto.

UKV 100 on polyuretaanilla eristetty teräsastia. Ulkokuori on valkoiseksi jauhemaalattua teräspeltiä ja päädyt iskunkestävää muovia. UKV 200, 300 ja 500 ovat EPS -ympäristöystävällisellä solumuovilla eristettyjä teräsastioita. Ulkokuori on valkoista muovia.   UKV -varaajaa voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin:  

Vesitilavuuden lisääminen: Lämpöpumppujen yhteydessä tarvittava tilavuus on n. 10 l/kW eikä monellakaan lämmitysjärjestelmällä ole tätä tilavuutta. Toimivuusongelmien välttämiseksi tilavuutta lisätään silloin UKV -varaajalla.  

Virtauksen nostaminen: Jos lämpövirta laskee hallitsemattomasti asennetaan UKV -varaaja välisäiliöksi, mikä takaa virtauksen lämpöpumppuun sekä mahdollistaa riittävän virtauksen lämmitysjärjestelmässä.  

Lämpönapsahdusten eliminointi: Joissakin asennuksissa esiintyy ns. lämpönapsahduksia lämpötilamuutosten aiheuttamien liikkeiden seurauksena. Tilapäisten lämpötilamuutosten eliminoimiseksi asennetaan UKV -varaaja lämmitysjärjestelmiin.  

Asennus: UKV on helppo asentaa. Kaikki putkiliitokset ovat helposti käsiteltävissä. UKV 100 kiinnitetään seinään, UKV 200, 300 ja 500 ovat lattiamalleja säädettävillä jaloilla.

 

 

 

Varaajan tekniset tiedot ja muuta lisätietoa saat valmistajan sivulta!