Share |

LTO-laitteet

Enervent Pandion ECO ECE hintaan:  Pyydä tarjous!

Enerventin LTO-koneet:

LTO-laitteetLämmpyyda_tarjous.pngön talteenottolaite (LTO) on koneellinen ilmanvaihtoyksikkö, joka lämmittää sisään tulevan kylmän ilman ulosmenevän poistoilman avulla. LTO-laite vähentää lämmön joutumista harakoille. Myymme mm. Vallox, Ilto ja Enervent LTO-laitteita. 

Meiltä Vallox testivoittaja ja muut laatu koneet!

Tutustu valmistajan valikoimaan ja pyydä tarjous!

Vallox

Ilto

Enervent


Täydet viisi tähteä!

Vallox 90 SE on Tekniikan Maailman testivoittaja


TM Rakennusmaailma (2/09) julkisti lehden tekemän ilmanvaihtokoneiden testin. Koko testin parhaaksi, täyden viiden tähden laitteeksi, osoittautui Vallox 90 SE
-ilmanvaihtokone. Myös Vallox 95 Silent oli testimenestyjä.

12320091539090-tmlogolla2.jpg

TM Rakennusmaailman testissä oli mukana kahdeksan ilmanvaihtokonetta. Edustettuna olivat kaikki merkittävät valmistajat.

Testattavat laitteet olivat pienten tilojen ilmanvaihtokoneita, jotka on mitoitettu hoitamaan esimerkiksi pienen omakotitalon tai kohtuullisen kokoisen rivitaloasunnon ilmanvaihto. Testattavien koneiden saamat arvosanat vaihtelivat välillä 7,1–8,8. TM-tähdillä mitattuna vaihteluväli oli yhdestä viiteen.

TM-testivoittajaksi nousi Vallox 90 SE -ilmanvaihtokone. Kone sai yleisarvosanan 8,8 ja ainoana testatuista laitteista täydet viisi tähteä. Koneen erityisiksi ansioiksi testissä luettiin pieni sähkönkulutus, hyvä käytettävyys, ja lämpötilahyötysuhde sekä tiiveys.

123200915395595sil-tmlogolla2.jpg

 

Vallox 90 SE -ilmanvaihtokone lukeutuu Valloxin matalaenergiamallistoon. Malliston koneissa on yli 80 % lämmöntalteenoton hyötysuhde ja ne on varustettu energiatehokkailla integroiduilla tasavirtapuhaltimilla. Laitteissa on luonnollisesti myös Valloxin kehittämä digitaalinen Vallox Digit SED -säätöjärjestelmä, joka varmistaa automaattisen ilmanvaihdon säädön.

Valloxin koneiden menestys testissä ei jäänyt pelkästään testivoittaja Vallox 90 SE -koneen varaan. Testissä oli mukana myös ristivirtalämmöntalteenottokennolla varustettuja matalamman hyötysuhteen ilmanvaihtokoneita, joiden joukossa Vallox 95 Silent oli jaetulla kärkisijalla, yleisarvosanalla 7,9. Koneen erityisiksi ansioiksi luettiin tiiveys, hiljaisuus ja hyvä lämpötilahyötysuhde.

 

 

vallox_digitse.jpg

    vallox_ilmanvaihtoratkaisumalli_small.jpg

Kuvassa Valloxin ilmanvaihtoratkaisu esimerkki.

Clikkaamalla kuvaa saat suurennoksen.