Share |

Maalämpöpumppu - NIBE F 1226 - Uutuus Nibeltä omakotitalojen sekä rivitalojen lämmitykseen!

Maalämmön avulla saat ilmaista lämpöenergiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Maalämmön avulla voit pienentää energiakulujasi jopa n. 80%.


Nibe F1226 maalämpöpumppu omakotitaloihin ja kiinteistöihin!!pyyda_tarjous.png


Nibe F 1226 Maalämpöpumppu

NIBE on ottanut taas askeleen eteenpäin. F1217 maalämpöpumpun tilalle on nyt tullut uudistettu NIBE F1226 maalämpöpumppu, joka sisältää monta uutta toimintoa.

NIBE F1226 on täydellinen lämpöpumppu omakotitalojen ja rivitalojen lämmitykseen. Lämmönlähteinä voidaan käyttää kallioperää, maaperää tai järvivettä.

F1226 mallin lämpöpumpuissa on kokonaan näkyvillä oleva selkeä mustavalkoinen LCD-näyttö. Myös tässä mallissa on irrotettava kylmämoduuli, joka vähentää lämpöpumpun painoa melkein puolella ja helpottaa näin laitteen siirtämistä ja asentamista.

isokuva_kampanjasivu.png

Tehokas maalämpöpumppu uudella moduulirakenteella - huoletonta lämpöä ja käyttövettä taloosi!

NIBE F1226 on uuden sukupolven lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Integroidun RST lämminvesivaraajan, lämmitysvastuksen, kiertovesipumppujen ja älykkään ohjausjärjestelmän ansiosta lämmöntuotanto on sekä turvallista että taloudellista.  

NIBE F1226 on varustettu älykkäällä ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan miellyttävänä kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Lämpöpumpun tila, käyntiajat ja lämpötilat näytetään suuressa selkeässä näytössä.

  • Erittäin korkea hyötysuhde
  • Todella hiljainen
  • Helppo asentaa ja säätää
  • USB-liitäntä huoltoa ja päivitystä varten
  • Helppokäyttöinen uusi LCD-näyttö
  • Älykäs ohjausyksikkö

Kuinka paljon säästän?

Katso Niben esimerkki säästötaulukko ja laske paljonko voit säästää.

Sivulle pääset tästä!

 

Pumpun tekniset tiedot ja muuta lisätietoa saat valmistajan sivulta!