Share |

NIBE F 1145 Maalämpöpumppu

Maalämmön avulla saat ilmaista lämpöenergiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Maalämmön avulla voit pienentää energiakulujasi jopa n. 80%.
 

Nibe F1145 maalämpöpumppu omakotitaloihin ja kiinteistöihin!!pyyda_tarjous.png

Nibe F 1145 MaalämpöpumppuNIBE F1145 on maalämpöpumppu omakotitalojen ja kiinteistöjen lämmitykseen. Uusimman sukupolven NIBE maalämpöpumput eivät ainoastaan ole taloudellisempia käytössä kuin edeltäjänsä, vaan myös suunniteltuja käyttäjäystävälliseen toimintaan.

Nyt on helpompaa kuin koskaan saada täysi hyöty irti tästä puhtaasta ja kustannustehokkaasta tekniikasta. Asenna NIBE f1145 lämpöpumppu ja voit vähentää energiankulutustasi jopa 80 % - tämä tarkoittaa lämmityskustannuksien tuntuvaa vähenemistä sekä CO2-päästöjen minimoimista.

mini_display.jpg

 

Testaa uutta edistyksellistä näyttöpaneelia

 

 

isokuva_kampanjasivu.png

Käyttäjäystävällinen

Ainutlaatuisella, aistillisella ohjauspaneelilla voit määrittää mukavan sisäilmaston ja ajoittaa lämmitysjärjestelmäsi kotitalouden vaatimuksiin sopivaksi.

grass2_left.jpg

Mukautuva suunnittelu

Modulaarinen rakenne tarkoittaa että voit asentaa laitteeseen lisävarusteita kuten esimerkiksi lämminvesivaraajan tai vaikkapa allaslämmityksen rikkomatta järjestelmän siistin ja virtaviivaisen ulkonäön.

Erittäin hiljainen

Äänitaso on niin matala että tuskin huomaat että se on olemassa!!

Kuinka paljon säästän?

Katso Niben esimerkki säästötaulukko ja laske paljonko voit säästää.

Sivulle pääset tästä!

 

 

Pumpun tekniset tiedot ja muuta lisätietoa saat valmistajan sivulta!