Share |

NIBE F 1245 Maalämpöpumppu

Maalämmön avulla saat ilmaista lämpöenergiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Maalämmön avulla voit pienentää energiakulujasi jopa n. 80%.Uusi Nibe F1245 maalämpöpumppu omakoti ja rivitaloihin!!
pyyda_tarjous.png

 

Nibe F 1245 MaalämpöpumppuNIBE F1245 on maalämpöpumppu omakotitalojen ja kiinteistöjen lämmitykseen. NIBE F1245 on varustettu 180 litran lämminvesivaraajalla. Uusimman sukupolven NIBE maalämpöpumput eivät ainoastaan ole taloudellisempia käytössä kuin edeltäjänsä, vaan myös suunniteltuja käyttäjäystävälliseen toimintaan.


Nyt on helpompaa kuin koskaan saada täysi hyöty irti tästä puhtaasta ja kustannustehokkaasta tekniikasta. Asenna NIBE lämpöpumppu ja voit vähentää energiankulutustasi jopa 80% - joka tarkoittaa lämmityskustannuksien tuntuvaa vähenemistä sekä CO2-päästöjen minimoimista.

isokuva_kampanjasivu.png

grass8_left.jpg

Kuinka paljon säästän?

Katso Niben esimerkki säästötaulukko ja laske paljonko voit säästää.

Sivulle pääset tästä!

Käyttäjäystävällinen

Ainutlaatuisella, aistillisella ohjauspaneelilla voit määrittää mukavan sisäilmaston ja ajoittaa lämmitysjärjestelmäsi kotitalouden vaatimuksiin sopivaksi.

Runsaasti kuumaa vettä

Lämpöpumpun korkean hyötysuhteen ansiosta saat aina riittävästi kuuma vettä sinulle ja perheellesi ja käyttöveden määrä täydennetään nopeasti käytön jälkeen.

Mukautuva suunnittelu

Modulaarinen rakenne tarkoittaa että voit asentaa laitteeseen lisävarusteita kuten esimerkiksi lisälämminvesivaraajan tai vaikkapa allaslämmityksen rikkomatta järjestelmän siistin ja virtaviivaisen ulkonäön.

Erittäin hiljainen

Äänitaso on niin matala että tuskin huomaat että se on olemassa!! Kun lämpöpumppu käy kuulet hiljaisuuden...

 

 

Pumpun tekniset tiedot ja muuta lisätietoa saat valmistajan sivulta!

 

 

 

 

http://www.abraham.fi/